"Nikki weet altijd het juiste te zeggen om me te motiveren. Dit voel ik terug in de connectie met mijn paard"

Eenvoud...


Wat ik echt belangrijk vind in het leven, is dat alles gewoon fijn is. Eenvoudig is, niet te moeilijk denken, leuke dingen doen, samen genieten...


Dat zijn voor mij de sleutels tot een fijn en gelukkig leven!

En in de paarden training is het niks anders. Ik benader dingen positief, met liefde, gevoel en vooral plezier! We moeten genieten, ontwikkelen en verder komen...

Gelukkig zijn met de simpele dingen, in eenvoud.Dromen!


Aan de andere kant wil ik altijd blijven dromen! Streven naar meer kennis, doelen behalen, mensen helpen... Maar vooral mens en paard helpen om samen verder te komen. En niet het minste, om dromen waar te maken!

Blijf dromen, blijf genieten, maar werk ook zeker aan groei.
Met voldoende groei kom je steeds dichter bij die doelen, die dromen... Op een dag worden ze werkelijkheid.

Leren door doen


Alzodoende leert men, is zeker wel mijn motto. Juist door dingen te doen, te ondernemen en te ervaren, leer je het meest. Fouten maken mag, fouten maken op zijn tijd, moet zelfs! Want zonder af en toe een foutje te maken, kan je nooit leren waar dingen écht om draaien.


"Handigheid komt met tijd"
En om iets onder de knie te krijgen, is het een kwestie van kilometers maken... 


Ik help je graag!


Maar uiteindelijk is mijn grootste passie het helpen van mens en paard. Op álle fronten! Positieve energie, kijken naar biomechanica... Niet naar wat niet lukt of niet kan. Maar naar alle opties die jullie wél samen hebben!