Waar mag ik jou bij helpen?


Op maat gemaakt voor jou:

Prive Lessen


Waar het draait om belonen, oplossingsgericht denken, samen werken aan progressie en plezier! Tijdens al de lessen wordt er op een positieve en prettige manier met het paard omgegaan. Dit houd in dat er met beloningen wordt gewerkt (voedsel, stem, of anders), het paard motiveren zelf te denken en onderzoeken. Er wordt gewerkt op het tempo van het paard, niets overhaast maar voornamelijk met een hoop plezier en vooruitgang!

Bij elke vorm van de lessen wordt er gekeken naar wat een paard fysiek en mentaal kan en/of nodig heeft. 

Vanaf

€45

Grondwerk

Vrijheidsdressuur

Klassiek werk in de hand
Gedragstraining

Rijden

Gezellig met een groep!

Lesdagen


Tijdens een lesdag gaan we met meerdere mensen aan de gang. Dus naast dat je zelf (prive)les krijgt, kan je kijken, geinspireerd raken en sparren met andere deelnemers!

Lesdagen zijn altijd vanaf minimaal 6 personen, afhankelijk van de afstand die ik moet reizen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


Vanaf

€30

Samen leren

Met of zonder theorie

Op maat gemaakt

In thema naar keuze

Totale verdieping... 

Clinics & Workshops


Wil je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van positief trainen, biomechanisch correct bezig zijn met je paard, en alle ins en outs weten?

Dan is het mogelijk om een clinic of workshop te organiseren! Dus véél meer diepgang dan een praktijkles. Met theorie, sparren, 1 of 2 praktijk lessen en een thema naar keuze!

Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden, ik spar graag samen met je voor een passend programma.


Vanaf

€60

Diepgang en Kennis

Werken in thema
Theorie & praktijk
1 of meerdere dagen!

Overige mogelijkheden... 

Paard in training

Even je paard uit handen geven, is helemaal niet erg. Soms loop je vast, weet je het even niet meer, kom je niet meer verder... 

Dan is je paard in training zetten een hele fijne optie! Door mensen met kennis en een frisse kijk op je paard kunnen soms ineens die stappen wél gemaakt worden.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Demonstraties en Clinics

op Evenementen

Een prachtige show met goed getrainde showpaarden, een leerzame clinic, of de mogelijkheid voor het publiek om mee te doen in een training?

In samenwerking met andere paardentrainers bieden wij verschillende otpies aan!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Eerder aanwezig op o.a. Horse Event, EquiDay, Animal Event, Paard&Koets, Dag van het Paard en vele andere.


Dagcursus

Soms wil je gewoon even verder kijken. Meer ervaring opdoen met verschillende paarden, hun karakter, problemen en gedrag...

Momenteel heb ik beschikking over een geweldige locatie, mét lespaarden, verschillende mogelijkheden voor een intensieve dagcursus. Zowel voor groepen als voor mensen prive!

Neem vrijblijvend contact op om meer te leren over de mogelijkheden van de intensieve dagcursus.